,

Д-р Робър Малоун отправи сериозно предупреждение към всички родители относно Ковид ваксините

Д-р Робърт Малоун, изобретател на съвременната технология за ваксиниране с мРНК, отправи остро предупреждение към родителите в Америка и по света относно ваксинирането на децата им с COVID-19 по време на силна реч на митинга Defeat the Mandates във Вашингтон на 23ти януари.

Изобретателят на технология за мРНК ваксини д-р Робърт Малоун отправи днес сериозно предупреждение към американските родители, които обмислят дали да ваксинират децата си срещу COVID-19, по време на мощна реч пред хиляди протестиращи на митинга Defeat the Mandates Rally във Вашингтон.

Малоун предупреди, че спорните инжекции с ваксината COVID-19 могат да причинят трайни увреждания при децата, като призова родителите да се информират за рисковете, преди да вземат решение за своето дете.

“Като родител, тези, които са родители или ще бъдат родители, в крайна сметка ваша отговорност е да защитите децата си. Ако те са увредени от тези генетични ваксини, вие сте тези, които ще трябва да се грижат за тях. И ще носите тежестта до края на живота си и до края на техния живот. Средно между 1 на 2000 и 1 на 3000 деца, които получават тези ваксини, ще бъдат хоспитализирани в краткосрочен план с увреждания, причинени от ваксините. Само с течение на времето ще разберем какви дългосрочни увреждания могат да настъпят за тези деца”, казва д-р Малоун.

“Ваксините не предпазват децата ни от заразяване с омикрона. Те не предпазват заразените деца от заразяване на други хора. За разлика от тях фармацевтичните компании и правителството са почти напълно защитени от всички вреди, които тези продукти могат да им причинят.”

“Ако детето ви бъде увредено от тези ваксини, ще бъдете оставени сами както със скръбта си, така и с бремето на грижите. Тези генетични ваксини могат да увредят децата ви”, заяви д-р Малоун.

“Те могат да увредят мозъка им, сърцето им, имунната им система и способността им да имат деца в бъдеще. Много от тези увреждания не могат да бъдат поправени”, продължи той. “Затова ви моля да се информирате за възможните рискове. Вашите деца могат да бъдат увредени от тези експериментални продукти.”

Можете да гледате цялата реч на д-р Малоун тук: https://rumble.com/vt554q-dr.-robert-malone-full-speech-defeat-the-mandates-dc.html?mref=lzerp&mrefc=5

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *