, , ,

ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОНСЕРВАТИВНИ ЛИДЕРИ – ЗАЩИТНИЦИ НА ЕВРОПА ИЛИ „ИСЛЯМОФОБИ“?

Наскоро най-популярният телевзионен водещ Тъкър Карлсън в Америка представи Виктор Орбан на своята аудитория. Г-н Орбан, като министър-председател на Унгария, представлява една от трите централноевропейски държави, които създават огромни главоболия на левите тоталитаристи в ЕС – поне що се отнася до програмата им ЕС да се превърне в мултикултурен рай. В интервюто с Тъкър Карлсън, Виктор Орбан говори много добре и се представя като един стабилен и изключително интелигентен лидер, който не се свени да сподели своите възгледи за безумието на левицата да унищожи всичко, което е останало от западната цивилизация. От интервюто става ясно, че [не]Шокиращо, може би, крайно левите леви и антисемитските крайно десни в Унгария са обединили сили срещу Орбан – нещо, което наподобява на начина по който иначе немислими съюзници се организираха срещу Доналд Тръмп в САЩ, обединени от омразата им към неговата проамериканска визия.

Много може да се каже за г-н Орбан, който е проамерикански съюзник от 80-те години, когато е бил ярък противник на комунистическия режим. Той е силен привърженик на икономическата свобода (известна още като свободна пазарна икономика), той е за традиционното семейство, про-християнски настроен е и категорично се противопоставя на допускането на ислямски нашественици („бежаниц“) в страната си. Най-доброто, което левите могат да направят в опита си да го очерният, е да го обвиняват неоснователно, че е „фашист“. Най-доброто, което глобалният джихад може да направи, е да го нарече „ислямофоб“. Това е, което правят с всеки, който така или иначе не се подчинява на дневния им ред, така че нищо ново в атаките срещу него.

Но Виктор Орбан не е единственият европейски консервативен премиер, за когото светът трябва да знае.

Запознайте се със Себастиан Курц, канцлер на Австрия

Нека го чуем със собствените му думи:

„ЕС трябва да се съсредоточи много по-силно върху проблема с политическия ислям в бъдеще“, каза Курц пред германския всекидневник Ди Велт в интервю. „Надявам се, че ще видим край на тази неразбрана толерантност и че всички страни в Европа най-накрая ще осъзнаят колко опасна е идеологията на политическия ислям за нашата свобода и европейския начин на живот. ЕС трябва с най-голяма решителност и единство да води война срещу ислямисткия терор, но по-специално срещу неговата политическа база, тоест политическия ислям.

Европейски лидер говори против исляма и заема позиция за своя народ? Хмм, това влудява евро-утопистите и социалните инжинери подготващи трескаво въвеждането на една нова, мултикултурална Европа.

И не на последно място

Герт Вилдърс – водач всред своите връстници – въпреки че не е действащ държавен глава. Или поне още не.

Ако се чудите дали в Европа няма някой подобен на Уинстън Чърчил, който да е готов и способен да се бори с врага до последно, да има такъв човек – името му е Герт Вилдерс. Geert Wilders. Но не чакайте това признание да дойде от коварните политици от ЕС или презрените леви медии. Най -вероятно ще минат десетилетия, преди Европа да дойде на себе си и да осъзнае какъв невероятен лидер сме имали сред нас и те дори не са го подозирали.

Герт Вилдерс е в политиката от дълго време. Той проправои път за онова, което днес може да се нарече съвременен европейски консерватизъм. От опозицията си към исляма и имиграцията на мюсюлмани, до подкрепата му за Израел и Америка, г -н Вилдерс е уникален по рода си. Той е бръкнал в окото на глобалния терористичен джихад толкова дълбоко, че нормалният живот е невъзможен за него и семейството му. Живее под денонощна охрана и офисът му в Парламента е специално оборудван с функции за атака срещу тероризъм.


Чудили ли сте се защо никога не чувате хора като Виктор Орбан, Себастиан Курц и Герт Вилдерс по медиите? Защо гласовете им не се чуват? 

Те не са единствените, но са добър пример, че дори да станете държавен глава днес в Европа, левите терористични медии ще направят всичко по силите си, за да ви попречат да се чуе вашия глас. Същото важи и за Доналд Тръмп и продължава да бъде още по-вярно за него и до днес, след като демонстративно беше свален от почти всички социални медии.

Левицата презира днешните застъпници за Свободата. И са ужасени от успеха им.

Та, защитници на западната цивилизация ли са тези водещи европейски консерватори или са „ислямофоби“?

Мисля, че знаете отговора. За тези от нас, които добре знаят каква е нашата европейска идентичност, е лесно да подкрепяме водачи като Доналд Тръмп, Виктор Орбан, Себастиан Курц и Герт Вилдерс. Вдъхновени сме от лидери, които не се страхуват да говорят публично това, което мнозинството от нас мислят, вярват и искат. Не ни интересува дали левицата на тероризма ще обозначи тях или нас, техните поддръжници като „ислямофоби“. 

Всъщност, не е ли време да започнем да носим този етикет с гордост, скъпи „ислямофоби“? 🙂

Източник: Islamophobia.Watch

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *