Саудитски джихадистки шпиони работят в Туитър

Twitter е пълен с джихадистки шпиони на най-високо ниво. Това става ясно от дело заведено от саудитски дисидент срещу Туитър.

Сайтът Protocol репортва следното:

Виден активист за правата на човека и саудитски дисидент съди Twitter за това, че са наели двама мъже, които са работили като шпиони за саудитското правителство. Искът обвинява корпорацията Twitter в небрежност, изразяваща се в това, че не са успели да идентифицират двамата шпиони в компанията, срещу които в момента е повдигнато обвинение от федералната прокуратура на САЩ, и да им попречи да откраднат лична информация за саудитското правителство.

Мислите ли, че ФБ е по-различен? Технологичният преврат трябва да е започнал веднага след аномалията-победа на народа през 2016 г. Сега джихадистите и комунистите работят с пълна пара, за да експлоатират Ковид прозореца за всяване на страх, да заграбят колкото се може повече власт и да елиминират всякаква опозиция.

Няма как да им позволим това! Въпреки (не “поради”) нашите т.нар. консервативни лидери всеки от нас трябва да направи каквото може, за да разобличи червено-зелената тирания!

Източник: https://www.protocol.com/bulletins/saudi-dissident-twitter-lawsuit-spies

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *