, ,

Талибани обсъждат правата на жертвите си с бюрократи от ЕС

Не, това не е сатирично заглавие, това се случи!

След завръщането на джихадисткия режим на Талибаните с помощта на Джо Деменцията, 55% от хората в Афганистан сега живеят в абсолютна бедност, според ООН. Но терористите Талбани са пътували до Осло в частен самолет, за да се срещнат с редица представители на ЕС и други политици.

Според IBT джихадистите са провели “разговори при закрити врати с няколко западни дипломати.”

И още:

“Талибаните се стремят към международно признание и финансова помощ. Хуманитарната ситуация в Афганистан бързо се влоши, откакто групировката се върна на власт през август 2021 г., когато международната помощ внезапно спря, влошавайки тежкото положение на милиони хора, които вече страдат от глад след няколко тежки суши. Западните дипломати изложиха какво очакват от талибаните по време на преговорите.”

IBT, линк: https://www.ibtimes.com/west-links-afghan-humanitarian-aid-human-rights-3383036

Специалният пратеник на ЕС по въпросите за Афганистан, Томас Никласон, бил подчертал…забележете…ПОДЧЕРТАЛ…(сигурен съм, че джихадистие са се притеснили от това ПОДЧЕРТАВАНЕ…), “необходимостта началните и средните училища да бъдат достъпни за момчетата и момичетата в цялата страна при започване на учебната година през март.”

Разбира се, че талибаните ще се стресират от подчертаното от Томас. Понеже това е не кой друг а Томас Никласон. Кой е Томас Никласон ли? Това можете да видите на официалната страница на ЕС: https://op.europa.eu/en/web/who-is-who/person/-/person/EEAS_0000CC6F2

Там има имейл негов, който със сигурност се чете от негов асистент, а не него; телефон, на който той със сигурност не отговоря и биографични бележки, които…а, момент само…няма такива. Всъщност не знаем АБСОЛЮТНО НИЩО за този човек. Той е само един празен костюм, бюрократ, който не е избран от никой за нищо. Назначен от други бюрократи, които са назначени от други бюрократи.

И някой иска да ме убеди, че ТАЛИБАНИТЕ се впечатляват от празни костюми като Томас от ЕС-то?

Нещо да пропускам?

Каква трагедия! До къде стигна т. нар. цивилизован и образован Запад! Диваците, които колят и бесят са канени на коктейли в Осло да обсъждат с бюрократи правата на своите жертви в Афганистан.

Каква е целта на всичкото това трагикомично шоу? ЕС се готви да даде ОЩЕ от парите на европейските данъкоплатци на джихадистите, за да могат те са купят ОЩЕ оръжие и да станат още по силни!

Браво ЕС, браво смешници!

Георги Бакалов

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *