Цялата градска управа на град Хамтрамк, щата Мичигън, е вече само от мюсюлмани

Всеки избран служител в град Хамтрамк в щата Мичиган е мюсюлманин, след като населението на района, което е малко над 50 % мюсюлмани, гласува за себе си като идентичностен блок.

“Шестчленният градски съвет на Хамтрамк ще се състои изцяло от мюсюлмани от януари – още един исторически първи случай за метрополиса Детройт, известен с многобройното си имигрантско население”, съобщава Detroit Free Press.

Новоизбраният кмет Амер Галиб също е мюсюлманин, което означава, че “всички избрани служители на града ще бъдат мюсюлмани”.

Избирателите в Диърборн и Диърборн Хайтс също избраха за първи път кметове мюсюлмани, а “новите градски съвети ще имат по трима членове мюсюлмани”.

“Предградието на Детройт Хамтрамк някога е било полски анклав – пише Дейв Блънт. “Поляците бяха старият вид имигранти – такива, които се асимилират. Сега, когато имиграцията е заменена с колонизация, асимилацията вече не е на дневен ред, така както поляците в Хамтрамк са изместени от мюсюлманите, които гласуват за себе си като идентичностен блок.”

Без съмнение левичарите ще отпразнуват резултата като победа на “разнообразието”, тъй като това очевидно вече означава, че няма бели хора в управлението на града.

В същото време самото предположение, че демократите подкрепят масовата имиграция, за да могат да наводнят страната с лоялни избирателни блокове, продължава да бъде определяно като “опасна теория на конспирацията” от същите хора, които открито провеждат такава политика.

Това обаче не е толкова табу във Франция, където според неотдавнашно социологическо проучване мнозинството от французите се притесняват да не бъдат заменени с мюсюлмани.

В анкетата беше зададен въпросът: “Някои хора говорят за “голямото заместване”: че европейското, бялото и християнското население е застрашено от изчезване в резултат на мюсюлманската имиграция, идваща от Магреб [Северна Африка] и черна Африка. Виждате ли такова явление?”

61% от французите вярват, че явлението може да се случи, а 27% заявяват, че са “сигурни”, че то ще се случи.

В Хамтрамк то вече се е случило.

Източник: https://summit.news/2021/11/09/every-elected-official-in-u-s-city-of-hamtramck-is-muslim/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *