,

Над 200 законодатели от различни щати призоваха за одит на изборите от 2020

МЕМОРАНДУМ ЗА ПРОТОКОЛА

10 февруари 2022 г.
Относно: Писмо от щатски законодатели до американския народ

Референция за изборите през 2020 г.
До гражданите на Съединените американски щати.

Ние, долуподписаните щатски законодатели на Съединените американски щати, сме натоварени с пълната власт от Конституцията на САЩ (член 2, раздел 1, клауза 2) да контролираме избора на президент на Съединените Американски Щати.

До нас достигнаха резултатите от одита на 2,1 милиона бюлетини в Аризона, допълнени от задълбочено преброяване на гласовете в Аризона, както и чрез множество различни прегледи на данни за гласуването от независими експерти, че нашата представителна република е пострадала от опорочени избори през 2020 г.

В допълнение към Аризона, от много щати се натрупаха клетвени декларации, в които подробно се описват необузданите корупция и лошо управление на изборния процес. Измамите и неточностите вече бяха доказани чрез многобройни одити и анкети в множество щати, както и чрез съдебни дела за оспорване на валидността на изборните резултати в няколко окръга в няколко щата.

Стигнахме до заключението, че всички 50 щата трябва да бъдат подложени на съдебен одит. Избирателните списъци трябва да бъдат пречистени с преброяване на гласоподавателите, за да се гарантира бъдещата честност на нашите избори.

Ако резултатите от тези мерки докажат, че са били проведени неточни избори, както беше показано в Аризона и се показва в много други щати, тогава е ясно, че сертифицирането на много избиратели е било през януари 2021 г. за президентските избори в Съединените щати през ноември 2020 г. е извършено неправилно.

Призоваваме всеки щат да десертифицира своите избиратели, когато е доказано, че изборите са били сертифицирани преждевременно и неточно.

Ако се докаже, че или Джо Байдън ще получи по-малко от 270 преброени електорални гласа, или Доналд Тръмп ще получи повече от 270 електорални гласа, тогава призоваваме Камарата на представителите на САЩ да се събере и да гласува съгласно Конституцията на САЩ с по един глас на щат, за да определи законния победител в изборите в съответствие с конституционния процес на избор на избирателите.

Това е наше историческо задължение да възстановим честността на изборния вот като основа на нашата конституционна република.

Ако нямаме точни и честни избори, нямаме държава.

Източник: Wendy Rogers for State Senate https://wendyrogers.org/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *