Репбуликанецът Джош Хаули казва на мъжете да спрат да гледат порно и да играят видеоигри, и да се върнат към ролята на бащи, съпрузи и “някой, който носи отговорност”

Републиканският сенатор Джош Хаули заяви, че консерваторите трябва да “призоват мъжете отново да поемат отговорност”, в ново интервю, излъчено в неделя, в предаването Axios по HBO.

“Да прекарваш времето си във видеоигри, да гледаш порно онлайн, без да правиш нищо, не е добре нито за теб, нито за семейството ти, нито за тази страна”, каза Хоули.

Според републиканеца от щата Мисури левицата е виновна за разрушаването на мъжете.

Хаули се срещна с Майк Алън от Axios, който го попита за неотдавнашното му изказване, направено на Националната конференция по консерватизъм през уикенда на Хелоуин в Орландо.

Там той заяви, че “след като години наред им се казваше, че проблемът е в тяхната мъжественост, все повече мъже се оттеглят в анклава на безделието, порнографията и видеоигрите”.

“Нуждаем се от мъже, които правят възможни републиките” – каза Хаули.

Интервюиращият попита сенатор Хаули защо смята липсата на мъжественост за нашия “нов голям проблем”.

Според мен това, което правят левите, е да атакуват Америка – отвърна Хаули. “Те казват, че Америка е системно потисническа и мъжете са системно отговорни за това.”

Алън отвърна, питайки дали Хаули има предвид думите си “буквално” – че “това, което правят либералите”, кара мъжете да играят повече на Донки Конг и да гледат повече PornHub.

“Ами това, което имам предвид буквално, е, че либералната атака, лявата атака срещу мъжествеността казва на мъжете, че са част от проблема”, отговори Хоули. “Тя казва, че вашата мъжественост е фундаментално проблематична, изначално потискаща”.

Хоули каза, че “политиката в продължение на много години” е създала този възприеман проблем.

“Имаме 16 милиона мъже в тази страна, които бездействат, които нямат какво да правят. Отчасти това е тяхна собствена отговорност, но отчасти и защото работните места в много градове в Америка, а също и в селските райони, са пресъхнали”, каза Хоули.

След това Хоули беше помолен да даде определение за мъж.

Мъжът е баща, мъжът е съпруг, мъжът е човек, който поема отговорност – отговори той.

Като консерватори трябва да призовем мъжете отново към отговорност – продължи сенаторът републиканец.

Той отбеляза и това, че все повече мъже не се женят.

“Липсата на работа, липсата на бащи, социалните послания, които предаваме на децата си в училище – трябва да се изправим срещу всичко това и неговите последици.”

Източник: https://www.dailymail.co.uk/news/article-10177839/GOP-Sen-Josh-Hawley-tells-men-stop-watching-porn-playing-video-games.html

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *