,

Една година от най-голямата изборна измама в историята на САЩ

Президентът Тръмп постави многобройни рекорди на изборите през 2020 г. Той спечели повече законни гласове от всеки друг президент в историята и от всеки друг републиканец в историята, като стана първият кандидат, спечелил над 70 милиона гласа. Тръмп спечели 75 милиона гласа.

Преди изборите знаехме, че Тръмп ще спечели с голяма преднина въз основа на предизборните митинги. На митингите на Тръмп присъстваха 1,1 милиона души, докато на Байдън – по-малко от 2000.

На изборите през 2020 г. Тръмп печели в 16 от 17-те окръга на Белудеър. По традиция това винаги е означавало сигурна победа за всеки кандидат – до изборите през 2020 г. когато се случи голямата измама.

Открихме всякакви аномалии. Прегледахме данните от изборната нощ и открихме милиони гласове за Тръмп, които са били прехвърлени към Байдън или загубени.

Президентът Тръмп и Америка видяха очевидната измама в резултатите от изборите през 2020 г.
Видяхме как посред нощ в Детройт хора от микробуси тайно пускат десетки хиляди бюлетини за Байдън. Видяхме скрити куфари, извадени изпод маси в Атланта, с хиляди бюлетини, които бяха натъпкани в машините за отчитане на вота в присъствието само на демократи. Видяхме плакати, залепени на прозорците, за да не може никой да види какво се случва в помещенията, където се извършваше броенето.

До момента не са повдигнати обвинения и не са арестувани престъпниците, които откраднаха изборите. Стотици са арестите на американците, които протестираха срещу откраднатите избори на 6 януари, но доказателствата за всичко, което се случи в този ден, останаха скрити.

Сега – една година по-късно – няма нито един арестуван, който да е откраднал изборите. Няма текущи одити или разследвания на корупционните измами около изборите през 2020 г. (освен в Уисконсин) и няма медиен протест за провеждането им. Всъщност Големите технологии цензурират всеки, който говори открито за кражбата на Избори 2020.

Или ще имаме свободни и честни избори, или няма да имаме държава. Изборът е наш и имаме само още 10 месеца, преди тези резултатите от избори 202 да бъдат фиксирани.

Трябва да изискаме от всеки щат да защити изборните бюлетини от 2020 г. и другите елементи, които законът изисква да се съхраняват в продължение на 22 месеца след изборите. След това трябва да изискаме от всеки щат да извърши одит на своите резултати от изборите, особено на местата, където измамите имат историческо присъствие.

Джим Хофт

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *