,

Азиатците презират черните, но медиите харесват да винят белите за всичко

Прключва още една година от сагата на самодеструкцията на Запада. Медийните елити повече от всички други са обсебени от идеята да демонизират белите. Най-големият грях в днешно време (в очите на глобалистките, левичаркси елити) е да си бял, да си мъж, хетерогенен и да си християнин. Това автоматично те прави да си най-вероятно расист, женомразец, хомофоб и ислямофоб.

Западните левичари умишлено не искат да говорят за истинския расизъм в света, който е бил част от културата на всички народи и то от хилядолетия.

Предлагам споделеното от един швейцарец, живял в Азия за много години, понастоящем собственик на инвестиционен фонд в Швейцария, който в прав текст и без филтър говори за историческия расизъм на азиатците срещу черните. В друг пост ще кача повече за расизма на черните срещу азиатците.

Георги

Азиатските общества са пословично расистки, особено по отношение на чернокожите. Чернокожите никога няма да бъдат приети в азиатските общества.

В западните общества, казвайте каквото искате, но ви приемат и ви дават същите законни права и имате същите възможности като всички останали. Но азиатците са расисти спрямо други азиатци. Ако сте чернокож човек ще ви е много трудно в азиатска страна.

Мисля, че чернокожите извън Африка не осъзнават това. Северна Америка и Европа са най-приемливите места. Като цяло в Северна Америка и Европа малцинствата са третирани по-добре, отколкото в Азия, и им се предлагат същите законни права като на местните жители. На Запад имаме егалитарни общества, всеки има достъп до едни и същи възможности.

Партньорката ми е от Малайзия, тя е малайзийска китайка. Расизмът там е буквално систематичен расизъм (Хората в западните страни са забравили какво наистина означава тази дума). Като неетнически малайзиец вие сте буквално законно гражданин втора категория. Етническите малайци имат повече права от неетническите малайци. Можете да забравите за опитите си да се интегрирате и да живеете в Малайзия като чернокож човек. Това е все едно да кажете, че бял британец има повече законни права от небял британец. Във Великобритания всеки човек от всяка етническа принадлежност получава еднакви законови права и възможности.

Исторически азиатците са обсебени от цвета на кожата. Това идва от тяхната история, по-светлата кожа на човека е била признак, че не е работил и не се е трудил под слънцето. Следователно те са били от по-висока класа. Тези, които се трудят на слънце, са бедни, докато тези, които могат да си позволят да стоят на закрито, са от по-висока класа.

И така, за да обобщя всичко това, не мога да разбера защо азиатските страни все още са известни като расистки в наши дни. Но това, което знам, е, че азиатските страни са много расистки, дори спрямо други азиатци.

Дори в развитите азиатски страни като Южна Корея, Хонконг и Сингапур ще бъдете дискриминиран ако сте чернокож. Ако решите да имигрирате, ще бъдете второкласен гражданин. Винаги ще бъдете аутсайдер, чужденец и ще имате по-малко възможности.

Клаудиус Одермат
Мениджър на инвестиционен фонд Silver Silk Capital в Швейцария

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *