,

Скот Адамс за антиваксърите: вие сте истинските победители!

Скот Адамс е един най-известните инфлуенсъри в социалните медии в САЩ. Създателят на карикатурите от поредицата Dilbert и автор на няколко бестселъра, Скот Адамс се превърна в символ на умерените консерватори с неговите анализи на нажежената социална и политическа ситуация в американското общество през последните 3 години, особено след натискът от големите технологични гиганти срещу консервативни личности в социалните медии.

Докато беше в Туитър, президента Тръмп предаваше (ретуитваше) многократно постове на Скот Адамс.

Самият той ваксиниран, наскоро Скот Адамс “счупи” Туитър като излезе с най-новия си анализ на тема ваксини. Според него хората избрали да не се доверят на държавата и на корпорациите, са се оказали прави!

Ето какво каза той във видео обръщение да своите последователи в YouTube и Twitter:

Антиваксърите очевидно са победителите в този момент и мисля, че вероятно така и ще остане. И не искам да хвърлям сянка върху това.
Те излязоха най-добри. Те имат печеливша позиция, неваксинираните имат текущо предимство.
Защото те се чувстват по-добре. Нещото, за което те не се притесняват, е това, за което аз трябва да се притеснявам, а именно, че се чудя с тази ваксинация какво ще се случи след пет години.
Защото наистина антиваксърите, според мен, наистина бяха просто недоверчиви към големите компании и голямото правителство. Това никога не е погрешно. Никога не е погрешно да не се вярва на правителството и никога не е погрешно да не се вярва на големите компании.
Така че, ако просто бяхте заели позицията “нека просто да не вярваме на всичко, което прави правителството”, ето че спечелихте.
Спечелихте.
Спечелихте напълно.
Не се озовах на правилното място.
Всички ще се съгласите с това, нали? Не се озовах на правилното място. Правилното място би било естественият имунитет. Не чрез ваксинация.
Ваша победата, а за мен – поражението. Можем да се съгласим с това, нали? Че моята позиция сега е най-слабата. А вашата позиция от най-слаба се превърна в най-силна. И че можем просто да кажем, че това е вярно.
Всичките ми фантастични анализи ме доведоха до лошо място. А вашата интуиция и логическо заключение: “не се доверявайте на тези хора, това е очевидно” – напълно се оказа вярна!

Надяваме се г-н Тръмп да види видеа като това на Скот Адамс и да промени позицията си за ваксините.

Много от нас все още го толерират като се хвали, че ваксините били “спасили животи”. Това беше ОК през 2020 г., защото хората бяха в паника и лявата мафия имаше надмощие в пропагандата. Така, че той се опита да използва техните карти срещу тях. Това беше тогава. Днес положението е друго.

Тръмп може все още да се откаже от предишната си официална, но вече губеща позиция по въпроса с ваксините и да хвърли вината върху Фаучи и Майк Пенс, които така или иначе са истинските виновници.

В крайна сметка проблемът дори не е в това да бъдеш за ваксините или против ваксините. Който каквото иска да си инжектира в тялото!

Става въпрос за това, че държавата (Big Government) отне свободите ни, наруши конституционните ни права, съсипа икономиката и унищожи живота на колко хора, както и доходите – всичко това в името на една тиранична, марксистка програма, ръководена от глобалистични сили.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *