Джо Байдън е официално най-непопулярният президент във втората година на президентството


Според сайта 538, който има твърдо ляв уклон, Байдън е най-непопулярният президент в историята към този момент от мандата си. Вече във втората си година, той е по-непопулярен от всички свои предшественици, за които има данни от социологически проучвания отпреди близо 90 години.


Нито един друг президент не е успявал да падне толкова ниско, колкото Байдън до изтичането на 517 дни. Нещата са толкова зле, че вече дори не може да използваме думата “поляризиращ”, за да опишем Байдън, защото той всъщност не е толкова поляризиращ. Реално той е неодобрен еднакво от голямото мнозинство американци.

Нищо от това не е изненадващо.

В понеделник президентът даде ясно да се разбере, че целта му е да причинява болката и, че смазващата инфлация и цените на горивата са шанс да се “направи фундаментален завой” към зелена енергия.

Байдън явно съобщава на американците, че той определено иска да им причинява болка, и те явно са получили посланието.

Освен това, както каза в неделя бившият съветник на Обама Лари Съмърс, няма исторически прецедент за овладяване на този вид инфлация без рецесия. С други думи, нещата ще се влошат.


И накрая, часовникът е изтекъл, за да може икономическото подобрение да настъпи навреме за междинните избори. Не е възможно инфлацията да бъде укротена до някакво разумно ниво до ноември. Не е възможно и да се избегне стагнацията, в която навлиза страната.

Байдън си постели това легло с радикалните си, идиотски политически стремежи и скоро ще бъде привързан към него като към носилка.

Източник: https://2×1.io/7V8E3D

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *