Китайски учен потвърди, че Ковид е биологично оръжие на комунистите

Вашингтон, окръг Колумбия (САЩ) – Конгресменът Мо Брукс се срещна с д-р Ли-мен Ян, медицински лекар, Доктор, вирусолог и известен независим експерт по коронавирус, дезертирала от комунистически Китай в Америка.

Конгресменът Брукс каза: „Доказателствата са изобилни – Комунистическата китайска партия НЕЗАВИСИМО, БЕЗОТГОВОРНО ИЛИ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО Е ПУСНАЛА COVID-19 в света. Нещо повече, от Китай са предприели мащабна дезинформационна и пропагандна кампания, за да прикрият грешките си. Д-р Ли-мен Ян смело избяга от Китай в Америка, след като открива разрушителната и зла програма за био-оръжия на КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ в Ухан. Призовавам Америка и света да се събудят за заплахата от неконтролираната китайска комунистическа партия. Време е да поемем твърд курс и да бъде подведен Китай под отговорност за техните смъртоносни действия“, заявява конгресмена Брукс.

От изнесената информация става ясно следното:

  • Комунистически Китай се стреми да разработи расово биологично оръжие, което да таргетира и елиминира някои човешки раси, като същевременно оставя други човешки раси невредими.
  • COVID-19 е част от мащабна, всеобхватна и неограничена програма за биологично оръжие на китайската армия.
  • Д-р Ян избяга от Хонконг, за да информира и предупреди света за китайската програма за оръжия срещу вируси. Комунистически Китай се е опитал да отвлече или убие д-р Ян, за да я накара да замълчи.
  • Китайските военни учени предполагат, че Третата световна война ще се води с биологични оръжия. Източникът на това изявление е официалният “Учебник по биологично оръжие” на комунистически Китай.
  • Според документа на китайската народна армия на Китай, модификациите на вируса са проектирани да изглеждат така, сякаш се срещат в природата. … След това ръководството призовава за „облъчване с непрестанна дезинформация“, замъгляване и отричане. Според д-р Ян светът живее с умишлена модификация, освобождаване и измислен разказ около това, което в крайна сметка е атака от страна на Комунистическата китайска партия върху целия свят.
  • Д-р Ян потвърждава, че вирусът (COVID-19) не е от природата и че китайците са съставили доказателства за произхода на природата и са принудили международния академичен свят да разпространи фалшив разказ.
  • Тези вируси са част от подбраната от военните колекция, описана в ръководството на китайската народна армия, за изследване като потенциални неограничени биологични оръжия.
  • SARS-CoV-2 е адаптиран в лабораторията, за да може да зарази хората, като използва установени процеси за „повишаване на функцията“, които се използват в Китай рутинно. Д -р Ян насърчава света да настоява останалото биооръжие на комунистически Китай да бъде изолирано и унищожено.

Източник: офисът на Мо Брукс, Конгресмен от Републиканската партия от щ. Алабама

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *