ШОКИРАЩО РАЗКРИТИЕ: Болшинството от смъртните случаи от ваксината на Файзер са в републикански щати

На 31 октомври ексклузивно разкрихме как разследване на американската система за докладване на нежелани събития, свързани с ваксините (VAERS), е установило, че срещу конкретни партидни номера на ваксините Covid-19 многократно са докладвани изключително голям брой нежелани реакции и смъртни случаи, което означава, че вече са идентифицирани смъртоносни партиди от експерименталните инжекции.

Това разследване доведе и до откритието, че 130 различни партидни номера на ваксината Covid-19 на Pfizer, разпространени в повече от 13 щата, са навредили средно 639 пъти повече хора, хоспитализирани са средно 109 пъти повече хора и са убили средно 22 пъти повече хора, отколкото 4289 различни партидни номера на ваксината на Pfizer, разпространени в 12 или по-малко щата.

Най-шокиращата констатация от разследването обаче е, че 100% от смъртните случаи с ваксина Covid-19, докладвани на VAERS с идентифицирани партидни номера, са били причинени от едва 5% от произведените партиди. Но дълбоко обезпокоителните констатации не свършват дотук, защото решихме да извършим допълнителен анализ на данните на VAERS за ваксините Covid-19 и открихме, че по-голямата част от най-смъртоносните партиди явно са били изпратени в контролираните от републиканците червени щати в САЩ.

Данните, използвани в разследването, са взети от публично достъпната база данни VAERS, която може да бъде разгледана тук. Системата за докладване на нежелани събития, свързани с ваксините (VAERS), е програма на САЩ за безопасност на ваксините, управлявана съвместно от Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ (CDC) и Администрацията по храните и лекарствата (FDA).

Програмата събира информация чрез доклади, подадени от лекари, медицински сестри и пациенти, за нежелани събития (възможни вредни странични ефекти), настъпили след прилагане на ваксини, за да се установи дали съотношението риск-полза е достатъчно високо, за да оправдае по-нататъшната употреба на дадена ваксина.

Разследването на данните на VAERS, публикувано на 31 октомври, включваше съобщения за нежелани реакции и смъртни случаи в рамките на базата данни на VAERS към 15 октомври 2021 г. Резултатите от нашето допълнително разследване на данните на VAERS включват съобщения за нежелани реакции и смъртни случаи в рамките на базата данни на VAERS към 22 октомври 2021 г.

Първоначалното разследване установи, че докладваните смъртни случаи, причинени от ваксината на Pfizer, са свързани само с определени партиди от ваксината, всяка от които има определен партиден номер. Номерът на партидата е специфичен низ от цифри и букви, който проследява конкретната партида ваксина от производството до попадането ѝ в ръката на човека и обикновено се намира на етикета на ваксината или на придружаващата я опаковка.

Графиката по-горе показва, че за 96 % от партидите на ваксината на Pfizer не са подадени никакви сигнали за смъртни случаи. Това означава, че 2 828-те докладвани смъртни случая са свързани само с 4 % от партидите ваксина на Pfizer.

Пет партиди са свързани с 61-80 смъртни случая всяка, други 5 партиди са свързани с 81-100 смъртни случая всяка и само 2 отделни партиди са свързани с над 100 смъртни случая всяка.

Същото важи и за ваксината Moderna Covid-19. Деветдесет и пет процента от партидите на ваксината Moderna са с нулеви съобщения за смъртни случаи. Това означава, че 2603-те смъртни случая са свързани със само 5% от партидите ваксина Moderna.

Тринадесет партидни номера са свързани с 41-60 смъртни случая, 2 партидни номера са свързани с 61-80 смъртни случая и 1 партиден номер е свързан с 81-100 смъртни случая.

Първоначалното разследване на данните на VAERS също така установи, че определени партиди от ваксините Covid-19 на Pfizer и Moderna, които са били разпространени в между 13 и 50 щата в САЩ, са имали необичайно висок брой съобщения за нежелани събития и смъртни случаи в сравнение с партидите, които са били разпространени в 12 или по-малко щата в САЩ

Както можете да видите от горната таблица, 4289 различни партиди ваксина на Pfizer са били разпространени в 12 или по-малко щата в САЩ, като срещу тях са регистрирани 9141 съобщения за нежелани събития, 99 смъртни случая и 657 хоспитализации. Това се равнява на средно 2 съобщения за нежелани събития на партида и 0 смъртни случая и хоспитализации.

Други 130 различни партиди от ваксината на Pfizer обаче са били разпространени в 13-50 щата в САЩ, като са регистрирани 166 170 съобщения за нежелани събития, 2 799 смъртни случая и 14 155 хоспитализации. Това се равнява на средно 1278 съобщения за нежелани събития на партиден номер, както и 22 смъртни случая и 109 хоспитализации.

Въпросът е в кои щати са били изпратени смъртоносните партиди ваксина Covid-19?

Пълният списък на партидите, изпратени до 13 или повече щата в САЩ, може да бъде изтеглен от тук. Списъкът показва броя на нежеланите реакции и смъртните случаи, свързани с всеки партиден номер, и включва ваксините Covid-19 на Pfizer, Moderna и Janssen.


Тъй като предишното ни разследване разкри, че 100 % от смъртните случаи с ваксина Pfizer Covid-19 и 100 % от смъртните случаи с ваксина Moderna Covid-19 са причинени от само 4 % от произведените партиди ваксина Pfizer и 5 % от произведените партиди ваксина Moderna, успяхме да извършим пряко търсене в системата VAERS, като посочихме броя на смъртните случаи, причинени от двете ваксини, по държави.

Резултатите са следните:

Както можете да видите, на пръв поглед изглежда, че най-смъртоносните партиди ваксина Covid-19 са били разпределени доста равномерно между контролираните от републиканците и демократите щати в САЩ, като Калифорния, контролиран от демократите щат, е регистрирала най-много смъртни случаи – 466, следвана от три републикански щата, Кентъки, Тексас и Флорида, които са регистрирали 338, 338 и 336 смъртни случая, дължащи се на инжекциите mRNA на Pfizer или Moderna.

Тези цифри обаче трябва да бъдат поставени в контекст, за да разберем къде всъщност са били разпространени повечето от смъртоносните партиди ваксина Ковид-19, а за да направим това, трябва да знаем колко души са били ваксинирани във всеки щат.

За да направим това с точност, трябваше да включим в числата ваксината Covid-19 на Janssen с вирусен вектор, но данните на VAERS все пак показват, че малко количество партиди от инжекцията на Janssen са отговорни и за повечето смъртни случаи от ваксината на Janssen.

Затова проведохме още едно търсене в системата VAERS, като този път включихме и ваксината на Janssen заедно с ваксините на Pfizer и Moderna.

Резултатите бяха следните:

Както можете да видите, редът на щатите остава същият, което на пръв поглед показва, че най-смъртоносните партиди от ваксината Covid-19 са разпределени доста равномерно между контролираните от републиканците и демократите щати в САЩ.

Но вижте какво се случва, когато вземете предвид броя на ваксинираните хора във всеки щат и изчислите съотношението ваксинация/смъртност –

Първите 8 щата с най-висок процент на смъртност от ваксиниране са изцяло червени щати, контролирани от републиканците, а 19 от първите 24 щата с най-висок процент на смъртност от ваксиниране отново са червени щати, контролирани от републиканците. Кентъки, Арканзас, Западна Вирджиния, Монтана, Аляска, Северна Дакота, Уайоминг и Тенеси са начело на списъка, а Флорида е на 20-то място в списъка от 51 щата.

Като изчисляваме съотношението ваксинация/смъртност, можем също така да видим, че Калифорния всъщност е била щатът, най-малко засегнат от смъртоносните партиди на ваксината Ковид-19, а не най-засегнатият, както изглеждаше на пръв поглед, без да се поставят в контекст данните за смъртните случаи от ваксината.

Числата показват, че контролираният от републиканците щат Кентъки има 1900% по-лошо съотношение ваксинация/смъртност от контролираната от демократите Калифорния, което предполага, че републиканският щат е получил 20 пъти повече смъртоносни партиди ваксина Ковид-19, отколкото контролираният от демократите щат.

Цифрите сочат също, че контролираният от републиканците щат Флорида е получил три пъти повече смъртоносни партиди ваксина Covid-19, отколкото контролираният от демократите щат Калифорния, като процентът на ваксинация/смъртност в него е с 200% по-висок от този в Калифорния.

Заключение:

Това разследване на данните на VAERS разкрива няколко тревожни констатации, които изискват по-нататъшно разследване, но също така води до въпроси защо органите в САЩ, които трябва да следят за безопасността на ваксините Covid-19, не са открили това сами.

  • Защо някои партиди от ваксината са се оказали по-вредни от други?
  • Защо някои партиди от ваксината Covid-19 се оказват по-смъртоносни от други?
  • Защо по-голямата част от най-вредните и смъртоносни ваксини Covid-19 са били разпространени в контролираните от републиканците щати в САЩ?

Тези изключително сериозни въпроси изискват спешни отговори.

Източник: https://2×1.io/GRa5qr

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *